Digital Evolution

9 November, Studio, Malmö

 

Tillbaka till startsidan för programmet 

#4 Hur driver du som ledare digital förändring istället för att förändringarna driver dig?

Vi tror inte längre på den traditionella uppdelningen mellan management och IT. I dagens digitala värld måste våra kunder bryta ned denna barriär för att de ska kunna accelerera transformation, och därmed behöver även vi som konsultbolag ett nytt angreppssätt. Vi tror istället på att alltid nyttja teknik som drivkraft och på att sätta användarbeteende i centrum för allt vi gör. Genom detta förhållningssätt och vår funktionella expertis, vårt branschkunnande och vår transformativa förmåga, hjälper vi våra kunder att utveckla, förbättra och anpassa sitt medarbetarlöfte, sina kunders upplevelse och sin förmåga att driva innovation och utvecklas som bolag.


Acando är ett konsultbolag inom management, IT och affärssystem som ämnar förbättra och effektivisera olika interna processer hos bolagets kunder.  Med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden och triggers skapar Acando idéer, löser problem och mobiliserar organisationer till förändring.

Med 1000 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Falun representerar Acando en lokal branschkunskap. Totalt är jobbar 1700 konsulter i fem länder, Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Lettland.

 

Breakout sessionens facilitator

 

 
 
Hedvig.JPG

Hedvig Alling,

Business team manager/  transformation & change manager, Acando.

 

 

Även Christer Willman och Joakim Westerberg från Acando är med under sessionen.