Ikon-8till5-FramtidensKompetens.jpg
 
 

Rekryterad - vad händer sen?

#8till5kompetens
 

Digitalisering, globalisering, generationsskiften och förändringar på arbetsmarknaden gör det svårare att rusta organisationen med rätt kompetens för framtiden. Samtidigt är kompetensförsörjning en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Onboarding, kompetensutveckling, motivation och ledarskap är nyckelord i årets program, och tillsammans diskuterar vi engagemang i organisationer och företag. 

Konferensen riktar sig till HR-avdelningar, rekryterande chefer och andra som arbetar praktiskt eller strategiskt med kompetensförsörjning. Du får ta del av kunskap och best practices, och kan knyta kontakter med andra som står inför samma utmaningar som du.

Programpunkter presenteras här allt eftersom de fastställs. Så länge kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev längre ner på sidan så missar du ingen viktig information. 

 

Just nu: Blind bird-pris

 

 

Följ upptakten till konferensen

 

Nyfiken på Framtidens kompetens 2017? 


 

Hitta till konferensen

Studio (hemsida)
Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Tåg, buss eller flyg?
Ta Öresundståg eller Pågatåg till Malmö Central. Gå upp mot Anna Lindhs plats och promenera sedan ca. 5 minuter till Studio. Stadsbuss 3 och 5 stannar utanför, gå av vid hållplats Orkanen.

Kör du bil?
Det finns flera parkeringsmöjligheter nära Studio, till exempel längs med Beijerskajen eller i p-hus Trollhättan med entré från Anckargripsgatan.

 

studio.jpg
 
 
 
 
Redigerad(1) kopia.jpg

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kristina Landeström, projektledare
kristina.landestrom@hdsydsvenskan.se
076-545 62 65